Hata

Vet ni en sak? Jag hatar väldigt mycket. Jag hatar så sjukt jävla mycket. En sak jag hatar är den där jävla bakgrundsmusiken som är sådär lite "busig" som förekommer i t ex "Gays Analotomy".

"TIHI jag är sååå busig!"

GAAAAAHHHH HATAHATAHATA BUSIGHET

Jag kom på fler saker jag hatar. Jag hatar verkligen saker som stör mig. Det finns inget värre. Jag kan inte ogilla det som stör mig; jag hatar dem. T ex hundägare som är sjukt mesiga, som låter sina hundar ta kontrollen och skyller på att "Fido lyssnar ju inte".

Och folk som posar och är aslika vissa kändisar, men förnekar det och säger "näää jag tycker itne alls att jag och Angelina är lika!" NI SER UT SOM TVILLINGAR! OCH DU GÖR EXAKT SAMMA MINER OCH POSER SOM HENNE! JAG ÄR FAN INTE BLIND!!!!!!

 

Och sist men inte minst (eller, det sista jag orkar skriva att jag hatar) är alla dessa seriösa människor som medvetet plutar med läpparna men låtsas om att det är naturligt. T ex Kenza. Hon är fan the Queen av Plut. Jag har faktiskt försökt säga till henne att hon är cp-snygg utan sitt fejkplut. Men hon skiter såklart i mina åsikter, och fortsätter att "lura" sina läsare. JA VI TROR VERKLIGEN ATT DINA LÄPPAR SER UT SÅ DÄR ALLTID OCH HELAHELATIDEN.


Seamen

Haha fattar ni? Seamen istället för semen, appropå min dröm.

Fisksperma

Jag drömde om spermier imorse. Drömde att vi människor var som fiskar. Tjejerna fick placera ut sina ägg lite här och där. Och sen sprutade grabbarna spermier. Äggen och spermierna var ungefär lika stora som nyfödda bebisar (dvs STORA). De skulle nämligen ut och söka efter kvinnornas ägg, för att sedan befrukta dem. Efter att äggen blivit befruktade, skulle spermierna simma upp i honornas underliv med ägget.


Självklart var det något fel på mitt ägg, min fitta och spermien som kom (haha "kom") till mig för att föra upp zygotet (ägg + sperma) i kroppen på mig. Spermien hade lite svårt att hitta till mina  äggstockar. Den försökte förgäves att pressa sig in i mitt underliv. Tillslut lyckades den. Nästan. Den var ett par cm upp i fittan på mig, och jag skrek av obehag när dess svans kittlade min slidvägg, hur ägget pressade hårt mot min livmoder. Aj. Det gjorde faktiskt ont. Jag tror att jag har ägglossning nu. På riktigt.


SLUT

Min bror kommer döda mig 2

"Lilla renpojken Niko."

Jag tycker inte alls att det är pinsamt. Men vi måste ta hänsyn till att min broder är i en känslig ålder just nu.


Ballar av skit

Seriöst, "Ballar av Stål" är så jävla tråkigt.

Min bror kommer att döda mig 1

”Torsdagen den 1/10, 1998 

Hej dagboken. hur mår du. Jag mår bra. När Niko födes så hade han en jäte stor pung men det jick över.” 
Hemlisar

Jag har ett par hemlisar om min katt som jag måste berätta. När ni läst dem kommer de inte vara hemlisar längre.

 

1) Min kissemisse, Sasha, älskar att bli kliad i öronen. Alltså, inuti öronen. Hon gillar när jag gnuggar mina rena fingrar mot hennes vaxiga öronväggar (hahahhahaa finns det ens nåt som heter öronväggar? Aja ni fattar) .

2) Sasha älskar mig mest av alla i familjen. Hon kommer så fort jag ropar på henne. Hon svarar även när jag ropar. Då låter det typ såhär "eee-aowww-aaaoow!".

3) Sasha tycker inte om kött. Hon äter det bara för att vara snäll mot mamma. Men jag vet hennes hemlighet. Så jag ger henne kokt potatis och kokta morötter. Det tycker hon jättemycket om.

4) Sasha är rädd för nästan allt. Hon är särskilt rädd för kaniner.

Sasha, efter att ha hittat min påse med weed.


Att mynta ett begrepp

Det är Skinhead Barbiedoll som har myntat dessa begrepp, som numera är populära inom bloggvärlden (asså, hos de mer eller mindre psykiskt skadade) T ex:

- *LOZT*

- Bah

-!!!!!1111

-SNYKK

Osv. alltså, alla ord med ** och fjortisord är populära tack vare Marielle. And I *LÖV IT* Don't you? Yes, you do.

 


Min(a) läsare

Jag har typ tre läsare, varav en är min maahm.

När man försöker göra något bra

Jo. Jag ska överraska min kära mom med en superduper god middag, eftersom hon jobbar och jag bah sitter hemma och är bajsnödig. Så nu står en mustig, god gryta och puttrar vid spisen. Eller?

Jag hittade nämligen en jävla liten lapp i grytan när jag rörde om i den. Ni vet, ett såntdär litet jävla klistermärke som butikerna märker deras frukt och grönsaker med. Hoppas min gryta inte ha en underton av smält lapp/klister/Hemköp. Men så brukar det gå när man försöker vara snäll. Man får helt enkelt sota för snällhet. Jag tror att jag ska vara elak här framöver.

PS Det blir säkert bränt också.


Kycklingdansen

Jag dansar kycklingdansen till BEP. Det är jättekul. Jag skrattar åt mig själv.

 


Markus Krunegårds katter gör mig fnissig

Jag drömde att jag såg Markus Krunegård live. Under hela konserten hade han katter som slickade,"pussade" och nosade på små mini-mikrofoner. Jag garvade som fan. Jag fattade verkligen inte varför han hade katter på scenen som typ... eh... försökte vara sexiga??


Barnvänligt

Typ sådär såg säcken ut. Fast äckligare. Jag kan inte visa hur den såg ut på riktigt. Jag har därför valt att visa en barnvänlig och censurerad variant.


Flärps

Kolla! Jag har ingen BH!


HÄÄÄJHHHH!!! =D

Nu är jag tillbaka!                                                                                                                                                                                                      

...och med det tycker jag att vi firar med ett hurra! *HURRAHURRA*                                                                                                             Faen

Kommer ha dålig (läs; USEL) upptadering ett tag framöver... min jävla dator har pajjat =(
gråtejj

Kenza är en snål jävel

Kenza är sjukt snål. Hon har hur mycket pengar som helst. Hon har råd att köpa (i princip) allt hon får för sig att hon vill ha.

Ok, good for her. MEN det jag stör mig på är att hon har råd att förstora läpparna, fast hon gör det inte. Jag menar, hon plutar med läpparna så mycket att hon ser kräkfärdig ut på alla sina bilder. Då kan hon väl bespara den ansträngningen och pinsamheten, genom att faktsikt försotra läpparna på riktigt?? Ja, hon har jättefina läppar säkert. Men om hon nu ändå försöker lura oss genom en massa analflärps-plut, så kan hon lika gärna kosta på sig lite restalyne för att få plutet "naturligt". Hon har fan råd.

Jävla snåljåp, säger jag bara. Ge mig dina jävla pengar isåfall, så att jag kan förstora mina *redanstora* läppar.


"Jag är kär på riktigt!"

Nu tänker jag göra som Linda Rosing och skriva att jag faktiskt också är kär på riktigt! *WOW!* Men jag tänker heller inte avslöja vem den lyckliga mannen är förns senare... *OHH...!* Däremot kan även jag avslöja att denna man "är lång, har humor och han har ett bra självförtroende och mycket självdisstans."

Är inte det här *ZÅÅ* spännande? Är det inte så exciting att det pirrar i magen och kittlar mellan bena va? Va? Va?

Hah, jag tänkte väl det.


Drömmar om lobotomi

Jag drömde att jag utförde en lobotomi på min katt Sasha. Jag vet inte riktigt varför jag ville lobotomera henne, men tydligen så tyckte jag att det var en asbra idé.

Jag råkade typ, ta bort för mycket av hennes hjärna. Nästan hela hjärnan ploppade ut och rann ner på golvet. Jag som hade planerat på att bara ta ut en liten kubikcentimeter...

"Hepp", sa jag högt. "Synd, nu är hjärnan smutsig. Jag kan ju inte stoppa tillbaks den. Hon får helt enkelt klara sig med det lilla som finns kvar i hennes skalle. Men hon blir säkert jättemysig ändå! =D=D=D=D=D"

Till min förfäran blev Sasha inte bättre. Hon blev värre. Så fort hon vaknade (vilket var ca fem sekunder efter att jag hade sytt ihop hennes huvud) vart hon helt galen! Hon skrek och hoppade på mig. Rev mig i ansiktet, bet mig, försökte klösa ut mina ögon."Fan också!" tänkte jag. "Nu har jag förstört allt! Jag kommer aldrig få tillbaks min Sasha. Måste jag döda henne nu?"

Men jag förstår Sasha. Jag hade också blivit jättearg om någon lobotomerade mig.


Men jag vill ju vara Catwoman.

You are Supergirl!!!

Supergirl- 85%

The Flash- 85%

Wonder Woman- 75%

Catwoman- 75%

Hulk- 70%

Iron Man- 65%

Robin- 65%

Green Lantern- 55%

Batman- 40%

Spider-Man- 35%

Superman- 35%

 

 

"You are lean, muscular and feminine. Honest and a defender of the innocent."

Det där är det roligaste jag hört! =D

Gör som jag och typ alla andra, se vilken Superduperhjälte du är på www.thesuperheroquiz.com/!


Myror

Det är mycket snack om myror nuförtiden. Varför? Vad har de gjort?

Rakbladsvass vår

Skotten gror i blomsterrabatten
Genomtränger sig jorden
likt sylarna i min hud

Isflaken bryter sig loss, 
smälter bort
Liksom mitt sinne, 
min själ

Solstrålar värmer hjärtan
Likt brännblåsor som blossar
i min hud

Talgoxarna kvittrar
Och deras kvitter kvittar

i mitt liv
Bud Dwyer

"I thank the good Lord for giving me 49 years of invigorating challenges, stimulating experiences, many happy occasions, and, most of all, the finest wife and child any man could ever desire. Now my life has changed, for no apparent reason. People who call and write are exasperated and feel helpless. They know I'm innocent and want to help. But in this nation, the world's greatest democracy, there is nothing they can do to prevent me from being punished for a crime they know I did not commit.

Some who have called have said that I am a modern day Job. Judge [Malcolm] Muir is also noted for his medieval sentences. I face a maximum sentence of 55 years in prison and a $300,000 fine for being innocent. Judge Muir has already told the press that he, quote, "felt invigorated" when we were found guilty, and that he plans to imprison me as a deterrent to other public officials. But it wouldn't be a deterrent because every public official who knows me knows that I am innocent; it wouldn't be a legitimate punishment because I've done nothing wrong. Since I'm a victim of political persecution, my prison would simply be an American gulag.

I ask those that believe in me to continue to extend friendship and prayer to my family, to work untiringly for the creation of a true justice system here in the United States, and to press on with the efforts to vindicate me, so that my family and their future families are not tainted by this injustice that has been perpetrated on me."


Straxt efter sitt tal begick han självmord genom att skjuta sig i munnen under en direktsänd presskonferens. Innan han sköt sig, bad han de som skulle bli påverkade av hans självmord att lämna salen. De flesta stannade, varav flera personer försökte förgäves att övertala honom att inte ta sitt liv.

Blondiner är grisar och brunetter är apor

Hehehehehehehehehehehe!

Jomenasså har man fördomar och klyschor så har man. Min ful-idé om hur blondiner ser ut är att en blondie ser ut som en gris. Typ som Blondinbella.

Och vi brunetter är apor. Och de som är naturligt rått/röd/vit/grå-blablablaahfärgade är töntar. Förlåt. Men det är bara mina fördomar och tvångsklyschtankar. Ni behöver inte ta åt er.


Jag älskar dig för det mesta, faktiskt.

"Hej mamma!

Det är så gulligt att du misstolkar mig. Och det är ännu gulligare hur ofta jag misstolkar dig. Du är i alla fall en pötnöt och jag älskar dig.

Puss på dig min underbara MAHM!" 

Lögn

Tro mig ej;
ty i mina ögon 
ser man endast det
som icke är sant.

Och jag lever
i en sagovärld,
som jag själv hittat på
och ni tror på den.

Ni, 
ni är mina nära och kära;
mina vänner och bekanta.

Min livslögn är så lång att
det enda och sanna i mitt liv,
och därmed meningen med mitt liv,
existerar ej.

Endast i mörkret och i hatet där,
JAG finns,
där det som är äkta finns,
bor sanningen.

Sanningen,
den som jag vägrar släppa fram.
Den som jag knappt själv vågar tro på.

Jag tror inte på sanningen.
Jag tror som ni;
jag tror på lögnen.


Jävla popcorn som gör livet meningsfullt att leva.

Något har hänt. Jag vet inte vad det är, men jag känner mig så sjukt jävla nere idag. Fan. Allt är så jävla meningslöst.

Fast popcorn är iofs goda. Jävligt goda faktiskt. Det kanske finns en mening trots allt? Nu ska jag äta popcorn och sura. Hej.


Tihi

Hihi


Hundlista

Grand Danois

American Staffordshire terrier

Bullmastiff

Pitbull

Bullterrier

Irländsk Varghund

Cane Corso

Mexikansk Nakenhund

Dogo argentino

Doberman

Leonberger

St Bernadshund

Faraohund

Weimaraner

Mastiff

Rottweiler

 

BWÄÄÄ JAG VILL HA EN HÖÖÖND!!

 


På. Av. Naken.

Det känns som att jag har skorna på mig,

som att jag är påklädd.


Jag är påklädd.

Naken under,

just det, kläderna jag bär.

Jag har kläder på mig.

Påklädd av material...


Fast det jag känner är inte byxorna,
eller skojävlarna,
eller cp-BH:n

Det jag känner är

att jag är påklädd av tankar,

av förväntningar.

klädd.
Jag vill vara AVklädd.

Bort med klädd och kladd.
Rensa min kropp, befria mig från detta fängelse 
byggt av falskt tänkande, hopp och tro.

Jag vill vara alldeles naken och sann.

Jag venne...

Men jag tycker att det här är fett fint:

Vart kan man köpa den där kedjan? Måste jag seriöst göra en sån själv? Fan isåfall.


EJ

EJ står för Enya och Julia. Julia är min barndomsvän.

När vi var yngre var vi fett emo. Vi blandade blod. Vi skar upp våra små mini-fingrar och blandade våra vinröda kroppsvätskor.

Julia.


Utväxt och uppväxt

Jag ville en gång i tiden ha oranget hår och tuppkam:

Sen ångrade jag mig. Då lät jag tuppkammen växa ut. Och så såg jag ut sådär.


...och GIVETVIS

...tog jag en MASSA bilder från festligheterna nu i helgen. Men kära David/Alex "råkade" dra ut minneskortet ur kameran, och då när vi satt tillbaks kortjäveln "råkade" jag radera alla bilder.

 

(PS vi var nyktra när den händelsen inträffade.)


Helgen då jag fick svarta blåmärken

Min helg har varit skojjig. I fredags åt jag middag och drack öl med Sara. Det var trevligt. I lördags söp jag med Simon och grabbarna. Det  var också trevligt. Simon däckade dock innan tolv, och Jonte och Mattias åkte hem hyfsat tidigt. Så då var det bara jag, Klas och David kvar.

Jag fick plocka både Klas och Davids ögonbryn. Det var jättekul. Sen fick jag sminka pojkarna. David blev Alex från "A Clockwork Orange", och Klas blev Wolverine från "X-Men". Jag blev Laura Croft. Givetvis förstorade jag brösten med en tröja.

Alex och Wolverine blev plötsligt (typ, klockan fyra) jättehungriga och bah *VI MÅSTE ÄTA MCD-MAT NUNUNUUUU* Av nån anledning ville superhjältarna inte åka kommunalt; nej, de ville använda sin muskelstyrka och cykla till Donken. Skitkul, tyckte jag, då jag inte hade en cykel. "Iiiiingen fara Lara, jag skjutsar dig!" hojtar Alex.

Sagt och gjort; jag klamrar mig fast vid en rättsåfull Alex som cyklar 78500210 km/h mot McDonalds. Jag hade heller inga pengar på mig, så jag fick en liten pommes av Alex *SÅ SNELT*

Hemvägen vart inte mindre läskig, snarare tvärtom. Alex och Wolverine ville tävla hem med mätta magar. Jag som redan hade fittont i fittan av pakethållaren, fick såklart ännu ondare då Alex cyklade süpersnabbt samtidigt som han klackade mig i smalbenen med jämna mellanrum. Resultatet ca klockan 05.00:

Eller njä, inte så överdrivet dåååhh. Typ, 37 svarta blåmärken fick jag på varje ben.


Spun

Har ni inte sett denna ljuvliga film än, så gör det. Det är sjukt viktigt.


Näcklass

Här är mitt halsband. Simon tycker att det är fult. Han tycker att den påminner om Satanister och "Butcherboy". Jag tycker att mitt halsband är jättefint.


Djurporr

När vi ändå är inne på ämnet porr, så tänkte jag visa lite bilder på min kärlek till min katt:


Sexx

Okej, nu ska jag vara lite *KREJSI* och berätta några få saker om mitt sexliv. Typ, en förlängd Slitz-intervju! Ni som tycker att detta är genant; sluta läs. Ni som är fett nyfikna och/eller kåta, proceed:

Förlorade oskulden:

När jag var 14.

Bästa ställning:

Hmm... beror på mitt humör. Men jag gillar doggy!

Antal parters:

Det ni!

Sexuell orientering:

Hetro. Fast jag har "varit" (tolka hur ni vill) med tjejer.

Ge eller få:

Ge.

Hårt eller mjukt:

Hårt.

Tänt eller släckt:

Spelar ingen roll!

Haft en trekant:

Ja.

Haft sex utomhus:

Ja.

Haft sex i en hiss:

Nej. Men i en trappuppgång!

Matsex:

Njä...

Bondage:

Varför inte?

Rollspel:

Känns lite smålarvigt, men det funkar.

ONS:

Tycker det är lite skabbigt.

Svälj eller spotta:

Svälj om det är min partner.


Nerbantade flugben och att hata HM

Jag hatar nästan alla som jobbar på HM. Varför är de så sjukt otrevliga? I alla fall mot mig. Jag tror

1) att de är fett avundsjuka på mig, för jag är så jällllah snygg

eller

2) att de är  fett avundsjuka på mig, för jag är så jällllah snygg.

Ällah så tror jag att de är idioter. T ex idag. Jag var på stan. Jag skulle jag prova en mascara. Först på Body Shop. Där var personalen jättetrevlig och hjäpsam. Hon tipsade om olika mascaror, frågade mig vad för sorts mascara jag var ute efter, blabla. Inte för att jag ett dugg visste vad jag var ute efter. Handen på hjärtat, så var jag bara där för att sminka mig, eftersom min mascara är snustorr. Men sen blev jag lite inspererad; jag hade fått prova en massa olika klumpfria mascaror! Mina ögonfransar liknade nerbantade och vaxade flugben! Dvs, de blev skitfina och superlånga! Tyvär var de lite för dyra... så jag trallade iväg till HM.

Jag hittade en fet mascara på en sekund! Den var öppnad, så jag antog naturligtvis att det var en testmascara. Började måla mig lite och tänkte "fan vilken bra! Den här ska jag köpa när jag har råd!" Det är då jag hör en rullande vagn bakom mig. Den rullar snabbt och argt. Plötsligt stannar den upp, och arga steg klampar mot mig. "Har du betalat för den där??" snäser en nedlåtande Östermalmskärringsröst på steroider till mig. Jag vänder mig om och står öga mot öga med en lång, manlig kvinna som uppenbarligen jobbar på HM.

"Nej" svarar jag. "Men den var öppnad, så jag trodde man fick testa den".

Hon tittar på mig som om jag ljög. Det är klart att jag ljuger, tycker hon. Jag är bara en jävla fjortis som snyltar på deras produkter. "Det får man VERKLIGEN INTE! Du kan ju sprida hur många sjukdomar som helst!" Skriker hon och rycker mascaran (!!!) från min hand.

 

 


Norrlänningar

Vad gör ni med mig? Varför gör ni goa dumma norrlänningar mig så jävla glad/störd? Va? Va? 


Skräcksäcken; tisdagen den 7:e oktober, 2008, kl 11:19

Jag vill dela med mig en intressant upplevelse. En riktig jävla rövarhistoria. 

Jag sprang in på ICA imorse och köpte två kycklingklubbor till frukost för 20 spänn. Fett värt! Eller...?Efter att ha glufsat i mig en och var mätt, kladdig och nöjd började jag gnaga smått på den andra. Bara för att det var så jävla gott. Efter att ha konsumerat den andra halvan upptäckte jag till min förskräckelse en liten säck. En liten grå, genomskinlig säck i kycklingköttet som dallrade nästan nöjt på sin plats.

 

Eftersom jag är en nyfiken jävel petade jag ut den lilla säcken. BIG mistake. Jag var redan spyfärdig av upptäckten, men att se små lilagråa mini-tarmar i vad-fan-det-nu-var gjorde inte saken bättre. Jag gjorde en Stewie Griffin; ni vet när han suger på Peters bröstvårta och får värsta chocken. Så äcklad att man inte kan skrika. Bara en massa ”h-h-h-h-h-h-h-h-h-” ljud. 


Jag kan inte sluta tänka på den där jävla säcken. Försöker liksom styra bort tankarna. Försöker tänka på hur kul jag och min norrflärp hade igår. Men det är endast ett desperat försök till att fly undan... fly från säcken. I am... defeated. Säcken kommer att bli ännu en siffra i statestiken av de hemska minnen jag har lagrade i min feta skalle från de förfärliga köttupplevelser jag haft. 

The end.

Hahahahaa!

Jag kom på en SJUKT rolig sak! Jag kan inte säga "Hej mina söta läsare!" Jag måste säga "Hej min söta läsare!" för att förmodligen är det bara en person som läser min blogg. Men det ska ändras på... hehehhehehehhehehhehe....                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      ......hehehhehehehhehehe.....                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        hehe.... och där dog skrattet ut.


It does matter if you black or you white!

Som den tvilling-ascendent jag är, har jag kvar mina motstirdiga åsikter.                                                                                               

"Jag hatar det här! Jag vill träffa någon, jag vill göra något!!!! Det känns så patetiskt att sitta här, helt ensam, likt ett jävla mobboffer!" vs (som jag tänker EXAKT samtidigt) "Åhh vad sköööönt att slippa en massa jävla idioter! Nu har jag bara EN idiot att vara med, och det är jag själv! Ensamhet is da shit! Jag slipper krav och falskhet!"                                                               

Och det är ganska jobbigt att tänka så. 


Liten och Ledsen

Så här liten och ledsen var jag när jag var 14:

Jag var så ledsen över att jag hade brunt hår. Så fult och tråkigt.

Numera är jag brunett igen. Första gången på fem år. Och betydligt gladare!


Tatueringslistan

Jag ska ha....

-en "Mexican Sugar Skull"

-en runsymbol på handleden

-min brors namn på foten

-en gammaldags revolver nånstans

-två svalor, på framsidan av höften (typ en vid varje äggstock, fast längre ner) 

-ett Hieronymus Bosch-monster

-en spader


HEJ HOPP!

NU SKA JAG RÖKAAAAA

Nu ska jag röka.


Shit

Shit vad smal jag har blivit. På fyra dagar har jag gått ner ganska mycket i vikt. *SÜPRISE* Jag som precis hade gått upp ett par kilon och hade värsta snygga rumpan. Denna rumpa hade jag förra veckan. Jag kämpade. Jag åt som ett monster för att uppnå detta ass.

 

Och sen (nu i onsdags) fick jag ett jobb. Jag skulle gå på kurser. Så varje dag sedan jag fick  mitt jobb, har jag sprungit runt som en galning till tåg, blivit lost och gått omvägar till kursutbildningarna, rusat och släckt en brinnande docka, druckit kopiösa mänger kaffe, missat diverse måltider för att HINNA med ALLT.

 

Och så vips var rumpan borta.


Min bror

Min lillebror är tamejfan den bästa personen jag vet. Han är så jävla bra. Fan vad bra han är.

När jag och bruuur var små lekte vi Picassofigurer


22.26

"Sitter på pendeltåget nu. Klockan är 22.26. Framför mig sitter det en tjej som är jätteröd i ansiktet. Jag kan inte låta bli att fråga mig själv varför? Varför är hon så röd? Hon rodnar inte, men hon är röd. Har hon bränt sig? Är det bara jag som ser i syne? Samtidigt som jag försöker komma på svaret på detta mysterium, lyssnar jag på mystisk musik. Allting är väldigt mystiskt på Märsta tåget, klockan 22.26."                                                                                                                                                                                                             
Ja, detta skrev jag alltså ner på ett Nordeapapper som jag hade i väskan, på väg hem från Sara (fast inte lika välformulerat som texten ovan. Jag var lite berusad igår nämligen). Jag tyckte att min text var förbannat rolig och tänkte "det här MÅSTE jag skriva i min blogg!"                                                                                                                                                                                                     
Fast nu när jag läser det tycker jag inte alls att det är särskilt roligt. 

Aldur

Saknar dig.

Vacker ångest

Hieronymus Bosch
   

Jag bor där egentligen. I Helvetet alltså. Hel Vett.

Jag vet

Ja, jag vet. Min näsa är sned.

Magica, min förebild.

                                                                                   
           
När jag var liten läste jag "Bamse". Min favorit var självklart Vargen. Jag tyckte att Bamsejäveln var FETT TASKIGHHH som kastade upp stackars Vargen i en jävla gran när han var dum.

När jag blev lite större, coolare och äldre läste jag "Kalle Anka". Då gillade jag Magica de Hex. Hon var bäst. Inte bitchig och korkad som Kajsa. Magica var liksom snygg och cool! Hon hade svarta kläder, var EVÖÖL, kunde trolla och hade en KORP. En korp. En korp som hette Nemesis. FATTA VAHH COOLT.

I alla fall... jag var också en häxa, precis som min idol Magica. Här är en bild på mig för ett par månader sen. Jag är, som ni kan se, fortfarande en Magica de Hex wannabe:

                                                                                         

Poker

Black or red?

 

Svart är LIXÅÅM så seriöst. Men röd är för oseriös!!! DILEMMAAAH! Inte. För att jag har blivit tråkig. Jag är numera bajs (bajsfärgad i håret alltså. Med inslag av hemorrojder).

Mördad av livet


Spegeln spricker när jag speglar mig; så ful är jag.                                                                                                                                

Eller typ... inte.                                                                                                                                                                                                  

Men min insida går i bitar, mitt leende går i kras. Jag är ful på insidan, så ful. Förgiftad av droger, förstörd av falskhet, mördad av livet. Så ful är jag.                                                                                                                                                                        

Mina tårar är så skitiga från skiten i mig.                                                                                                                                                      

Att jag gråter ångest. Jag gråter var, jag gråter blod ur mina armar, för att ögonen är upptagna med att iaktta. Upptagna med att se den fula människa dö.


Gröna Lund

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Jag fick jobbet! Jag ska jobba på Grönan i sommar. Hälsa gärna på mig då, jag jobbar i lotteribåsen =D


Hurra!!

Inga kommentarer alls! =D Vi får se hur länge det varar. Kanske blogglivet ut? Vem vet?

Eths

...är typ ett av de bästa banden i världen. LYZZNA!!!!

Hur?

Hur kan man äta kött egentligen? Dvs kött från butiker. Om en människa är ens värdig att äta en död varelse så ska människan i fråga åtminstonde ha slaktat varelsen själv.

T ex en polare till mig, en bussförare vart lite hungrig och tänkte på det jag just skrivit. Han var verkligen grymt sugen på kött, och närmsta bytet var en man (människa, kön: man).


Bajs

Är det någon frisk människa över 10 år som har bajsat på sig? Typ i sömnen eller under en skrattattack? Jag vill veta! Säg nu! ERKÄNN!

Intervju

Namn: Enya

Favorit

-färgSvart, vit och silver

-mat: Hmm... vegetariskt

-dryck: Förutom te; öl, vatten, rött vin, Pepsi Twist

-musik: Metal. Asså, GALEN JÄVLA CP metal!!!

-djur: Gillar nästan alla djur, men hundar äger

-siffra: 1, 9 och 32  

-film: Oj jag har många... bla "Planet Terror", "Natural Born Killers", "Fargo", "Misery", "Nurse Betty"

-bok: "Bakom Stängda Dörrar"

Första-

-skivan: Den första jag själv köpte var nog Offspring haha

-pojkvän:  Kristoffer

-fyllan: När jag var 13 kanske? Julia och ja söp oss "fulla" på häxblandning

-piercing: Fittan. HAHAHA neeh skoja bahh öronen såklart

-husdjur: Fiskar =D

Intressen: Poesi, film, skvaller, fest, inredning, djur, BRA musik, biologi

Dolda talanger: Jag är grym på att göra köttfärssås! 

För eller emot- 

-porr: För

-droger: För, för det mesta ;)

-fildelning: FÖR

-abort: För

-testa produkter/medeciner på djur: EMOT. Vem fan vare som bestämde att människor är mer värda än djur? Människor är de dummaste och "ovärdigaste" varelser på denna jord. Om nåt, så kan ju forskarna testa på sig själva eller sin egna familj. Inte på oskyldiga djur.

Tror du på Gud: Beror på vilken... och det beror på vad man anser vara Gud.

Hos en kille-

-hårfärg: Spelar ingen roll

-ögonfärg: Blå eller blåaktiga helst

-längre eller kortare än mig: Längre

-ENORM trädstamskuk eller MINIminimini-mikroskopkuk: ENORM, då känner man iaf något. Man kan ju köra in halva liksom!

-Långt eller kort hår: Beror helt på killens stil och utseende

-smal, fet eller atletisk: Smal

-tönt eller player: Tönt

-wifebeater och sexuell, eller snäll och impotent: Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... fan jag vet inte!!!!


Hmmm....

Jag ska pierca mig i tragus. Ring, inte stav. Vad tycker ni? Festligt, fashion eller fuck-up?


En lem

En länk 

 

 

HAHAHAHA *lettluradhhh*


Minnen

Mitt minne sviker mig. 

Min hjärna blir uppäten av onda tankar. Jag glömmer bort alla jag älskar och tänker endast på det jag hatar. Jag blir isolerad i min bubbla av förtvivlan. 

Vet inte vad som är fel egentligen. 

Den framtid jag en gång hoppades på har blivit krossad. Min dröm är i bitar. Inte bara drömmen, utan även det som var alternativ till drömmen. 


Jag är och förblir ingenting. På grund av mitt hat, min självförakt.


Rosor

Skakig och ensam 
Intar jag giftet som är mitt livsmedel

Nu dansar jag på rosor
Och jag känner inte taggarna
Vill inte och kan inte känna dom

Jag lever nu, för jag känner livet i detta ögonblick
Allt varar i en evighet 
Just nu

Men när jag snubblar och tappar det osynliga fotfästet;


Då känner jag verkligheten, jag känner hur ont den gör
Den där lilla taggen i min hud
Att den gör så förbannat ont

Jag vaknar ur drömmen och inser att 
Drömmen är verkligheten och verkligheten är en dröm

Olga Kurylenko

Hon är så fittigt jävla snygg!!!111

Varför? Varför är hon så snygg?


Förhållanden

Nu kom jag på en sak.

Skapa förhållanden gör man. Till vad egentligen? Människor? Hur ska man kunna att ha ett förhållande till NÅGON eller NÅGOT om man inte ens har ett förhållande till livet?

”Förhållande till liv? Vad är det egentligen, ditt ´geni?´” 

Jo.... Den syn man har på livet påverkar förhållandet i alla fall. Det är det jag kan säga. Har man en livssyn som är skit, är livet helt enkelt skit. Piss blir piss. Easy Peasy lemon squeezy. Geni.

Men varför är det då så otroligt jävla svårt att se “livet på den ljusa sedan”? Varför vägrar vi människor, medvetet eller omedvetet, se livet som det faktiskt ÄR? Livet ÄR bara (”bara”). Och livet är varken bra eller dåligt; det är du som bestämmer om du faktiskt är med livet eller utanför livet (dvs ACCEPTERAR eller BEDÖMMER det). 

Om du verkligen är djup kommer du förstå att det är inget fel på dig. Alls. Du är perfekt. Du gör inget fel, faktiskt. Varför skulle du göra eller vara fel? Fel svar på ett jävla prov är ingenting. Du fattar ju att det är inte dig det är fel på; du kunde helt enkelt inte svaret. Boom-badabing.

Visst, du har all ”rätt” i världen att bedömma hur, vad, vem och när du vill. Men mår du bra av det alltid? Om inte, försök att fatta istället för att komma till försvar när du läser detta. 


Så här hjärndöd är jag faktiskt


Nytt inlägg, ny blogg

Jag är smått apatisk och handikappad i hjärnan just nu. Jag kan inte komma på eller skriva något vettigt... Trots att detta är mitt allra första inlägg!! =O

 

....Men vi ses om en stund när min skriv-kramp gått över! Jag bjuder på en bild så länge.


RSS 2.0