Monstret i Notre Dame var inte jag

 

Fotad och redigerad (faktiskt!!!! det syns knappt liksom) av moi, 2008

Notre Dame


Dad

Jag kommer aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig bli den jag skulle blivit idag.





I wish those days could come back once more


............................

Ja, vi ser ut som grottmänniskor allihop. Särskilt pappa. Fast om "those days" skulle återske skulle min mahm förmodligen vara död nu. Eller ligga på mentalsjukhus enligt hon själv. Jag har inget att säga eftersom jag inte vet vad jag kan säga.


Ja, det är då tydligen inte lätt att leva med min fars avkomma och det kan väl vara det jag kan säga förresten.

BajskorB.


Äsh det var bara en bajskorb ju.


Bilden är tagen av självaste JAG på ett museum i Pairs.

Hulken


En paradisask och en ask från helvetet

Jag hatar choklad.

Råa tankar

Dessa syrade läppar
en hjärna som är en millisekund från att explodera av alla tankar
Jag blir tom, jag hade så mycket att säga innan men jag hann inte få ut allt
explosionen har alltså redan inträffat


Jag är sugen på en cigg
Nu minns jag varför jag stolt visar upp mina självskadeärr, jag vill att de ska påminna mig om att minnas den hemska tiden jag passerat men ännu inte passerat






Giv mig blod, blod, blod och öl
Jag vill bada mig i dessa vätskor dö och drunkna i dem ty jag föddes i vätska
I vatten jag är vatten jag är nedbruten



alla fotspår jag lämnat som avtryck i snön är igensnöade fast det inte ens har snöat

I was emo before I even knew what emo was


Julshopping

Inhandlat till mig:

-ny klänning, svart 100 kr på rean, 249 kr norm. pris
-munkjacka, svart 100 kr på rean, 200 kr norm. pris


Ja idag har jag fan inte gjort nåt annat än hämta Vera, terapi, lämna Vera, shoppa, julpyssla och äta. Och blogga.

Puss.

(visar bilder sen, jag LOVAR.... behöver batterier jö)

Dött

Nej, jag tog inga foton från "bowlingen" som faktiskt blev biljard. Men jag vann!! Mohaha! Första gången, helt utan handikapp. Rosanna, jag är fett pepp på vår biljard imgon!!!

Vi åkte i alla fall till Heron City, spelade ett par omgångar biljard eftersom bowlingen var svindyr. Jag vann, och detta firades med kebab med smyg-öl som dryck. Sen fortsatte vi firandet med drinkar värda 100 kr styck på O'Learys. Vi hade världens bästa bartender. Fyfan vad söt han var.

Jag beställde en tjejdrink och en killdrink till Simon. Tio minuter senare kom bartendern fram med sina kreationer; en rosa, isig sak i konjaksglas, fyllt till bredden med en sorbetliknande sörja dekorerat med mynta och sugrör till mig och ett hööööögt glas (typ en halvmeter, skämta inte) grön drink till Simon. Min smakade söt och gottigotti och Simons smakade beskt och elakt. Det tog minst en timme att dricka upp det....

Det bästa var ju när bartendern smög fram till oss och fiskade komplimanger. Hahaha han hade säkert inte arbetat så hårt som på våra drinkar på länge!

Kvällen avslutades med ett glas vin och en öl, en lång konversation om försäljning med en chilenare, samt en promenad i snön till tunnelbanan i fyllans dimma. På morgonen väcktes jag utvilad med en kopp varm choklad och rostade mackor! Kan det bli bättre? =D



Simon, Björns Trädgråd 2009
Carro B. är fotograf

Hemska underbara vecka


Daterat: Lördagen den 3:e oktober 2009 kl 19:08 Läst: 4 gånger



Har känt mig som en sladdermöglig impotent kuk i en skog av kåta fittor. Alltså, dåligt. Väldigt dåligt. HELA jävla veckan såg ut att sluta i en sörja av alkohol, svält och självskador i form av skärsår. Sjukt emo, men fortfarande inte bra.

Tills igår, kl 16.33. Då mådde jag mycket bättre. Pojkvenn kom. Vi myste, han städade och jag lagade mat. Mådde ännu bättre efter att ha ätit. Pratade med min stora älskade Eld-Flärp i telefon också. Det ökade serotoninhalten ytterligare. Åt kladdkaka, drack te, pratade, gick på promenad och kolla på film med pojkvenn och mahm. Fast mahm gick aldrig på promenaden. Eller såg filmen. Men i alla fall.

Höjden av lycka var ändå när jag blev så sjukt övertrött att jag tyckte att det roligaste som fanns i världen var ”and theeeen”-kinsesen från ”Dude Where’s My Car?”

Efter filmen och mitt jävla ”aaaaand theeeeeeeeeeen”-flum, gick vi till mitt rum och rotade bland mina böcker och mappar. Sen la vi oss och läste min gamla dagbok som jag började skriva när jag var 7 eller 8 år gammal. Förmodligen 8. Enligt Enya då var världen väldigt dramatisk.

Om jag ändå då visste vilket helvete som väntade mig i tonåren. Då skulle den där gången då mamma inte ville hyra film på en fredag inte vara en av de värsta dagarna i mitt liv. Eller fan, tur förresten att jag inte visste det. Då hade jag förmodligen tagit livet av mig innan jag fyllt nio (jo, jag skrev att jag funderade på att begå självmord när jag var 8. Lite disturbing). Den var ändå sjukt rolig att läsa! Ska spara den tills jag dör. Vilket inte kommer ske genom självmord =)

Min fantastiska Simon. Hmm. Det är nåt speciellt med den där mannen. Han gör mina mörkaste stunder ljusa. Tack för att du finns älskling.


Halsbandet

 

AZZÅ elska halsbandet!!! Jag vill vara blond igen tror jag. Halsbandet köpte jag på 2ndhand, så ni kommer aldrig kunna hitta ett sånt. Någonsin. Hah. Sug på den.


Våldta bloggar

Ja se det snöar för fan. Shit jag måste bara bajsa, kommer snart!!!!!!!!!!!!!!!!111 ......................


.........
.........................
...........  ....      ..................


Trodde det skulle bli diarrée, men det blev.... inte så. Öh... jag är normal, ge mig ett jobb.
Ikväll ska jag bowla med Simon på Heron City, så om du vill krama en kändis så är det bara att gå fram och hälsa, var inte blyg nu!

Hahahhaa tror jag dör av garv, ibland är jag rolig =D
Jag ska försöka ta bilder på bowlingfenomenet, men det är inte säkert. Jag behöver batterier till kameran.
Nu ska jag våldta bloggar se upp se ya later bitches.



UPPDATE: Självklart våldtar jag Kenzas blogg också.

My name is Öl


Nattens palindromkonversation

I en hydda av en gardin sitter jag i.
På en leopardmönstrad stol sitter jag på.
Läppar kysser en cigg och röken flyr mina läppar.
Rådjuren stirrar stissigt på mig och jag stirrar på rådjuren.


Ska vi röka växter?


19

I år, 01/09/09 fyllde jag 19 år. Coolt.




Bild tagen på min födelsedag.

Mammakattafan

Ibland är min katt helt sinnesjukt dum i huvudet. Så innerligt pinsamt korkad. Hon gör mig så jävla förbannad ibland. "MJAO. MJAO. MJAO. MJAO." och "krafskrafskrafskrafskrafs" låter det om nätterna.

Jag hatar min mamma. Och jag hatar att hon jämt ska tjata och gnälla på mig. Detta har jag fått höra sedan hon kom hem kl 17.30:
"Enya-aa, jag vill att du...", "du MÅSTE....", "du har fortfarande inte..."

Och mot kvällen/natten, då jag har megafetafittkuks ångest:
"Enya-aa! Jag vill att du går och lägger dig snart" och dylikt typ 3564122747 gånger på mindre än en timme.
Jag mår så jävla dåligt nu både fysiskt och psykiskt. Det enda jag vill är att sitta ensam och tagga ner, att alla i det här jävla huset håller käften och att det ska bli fred på jorden.

Gonatt, nu tar jag en cigg.

Syskonkräklek

Som storasyster till Niko spelar jag en stor och viktig roll i hans liv. Idag ska jag demonstrera min roll som irritationsobjekt.


Jag smyger in i Nikos rum när han sitter och äter och tittar på TV efter en lång dag i skolan:




Han vill att jag slutar fota honom när han äter, samt ber mig vara tyst för att han tittar på ett "viktigt" program. När jag inte slutar spänner han käkarna och försöker ignorera mig. Han koncentrerar sig argt och bestämt på sin mat:




Jag fortsätter med min uppgift som irritationsobjekt, och märker ett mycket viktigt tecken på att min insats faktiskt fungerar; Nikos mun har minskat betydligt och är mer spänd än någonsin. Han är på gränsen till att bli ursinnig. Jag dokumenterar och zoomar in:




Tillslut inser Niko att jag inte kommer gå därifrån förns han antingen får ett utbrott, eller helt enkelt accepterar situationen och erkänner att han är underlägsen. Han slappnar av, stänger av TV:n och låter mig ta ett "avslappnat" foto:







Vacker bara med spackel och intesova

Jag tycker faktiskt att jag är ganska ful utan smink. Jävligt ful. Jag var fin förr utan smink. Säg fan inte emot mig med era jävla kommentarer; JAG ÄR FUL NATURLIGT!!!




Hahaha asså, jag bah skoja. Inte om att jag är ful utan smink, för det är sant. Men om att jag refererar till dig som läser, som om du vore en av flera. Det är bara du, kära läsare. Kanske min mamma ibland också. Jag har typ två läsare hahahhaahahahhaa! Så skämtet är alltså att jag tror att många läser bloggen. Haha.

Nu ska jag intesova.

Tragus

Stephanie piercade mig på toan på McDonalds för ett par veckor sen.




Gissningslek!

Vem av dessa fem snyggingar som pressar på stranden tror ni jag är?





Purpur ros



Okej, jag vet. Jag är skitful på bilden. Ser ut som att jag är 20 år äldre än vad jag egentligen är. Men det här inlägget är i alla fall inte till mig. Det är till min purpur Rosie!

Vargpungar



Nu ska jag och min lillebror ut.

Summer of 2009: Popaganda

I sensomras lärde jag känna nytt folk då jag satt utanför Popaganda. Vi drack alkohol, pratade och njöt av de sista dagarna av sommaren. Livemusik spelades i bakgrunden och augusti var fan najs.




Nu är det december. Jag sitter själv och dricker kaffe, är fett osocial och lyssnar på Spotify. Det är kallt och det snöar.


Egobarn

Det finns inga snälla barn. Alla barn är själviska. De är bara snälla om det kommer gynna dem inom en snar framtid. Om ett barn ska vara "snäll" så kan h*n t ex sitta lungt och vara tyst. Om man jämför med t ex mig, då jag ska vara snäll, kan jag göra det här:
  • Städa och laga mat åt mamma
  • Ge en spontan "du-är-bäst-och-jag-älskar-dig" present till en nära och kär person
  • Ta skiten för att rädda nån annan
  • Skänka pengar till välgörenhetsorganisationer
  • Vara volontär åt exempelvis ett skabbigt Katthem
Som sagt, det sjukaste är liksom att snorungarna förväntar sig en jävla belöning för att ha varit "snälla". Nu i juletider är det julklappar. I "vanliga" fall är det godis eller en leksak. Och om man inte belönar deras "snällhet" blir det antagligen ett jävla liv och så slutar de lita på en i resten av livet. Det är en ohållbar situation utan vare sig en snabb eller enkel lösning.


Eldblommor

Jag och Simon spenderade hela helgen ihop. Vi såg gick på bio och såg Zombieland i fredags. I lördags slappade vi, hyrde film och hängde med David och hans tjej Vega. Fett coolt namn hon har förresten.

I söndags var det släktkalas, morsan fyllde gamla år.



Come to Daddy


Summer of 2009: Woodstock






Den onde, den gode och den fule


Putte, Tobbe och jag på Arken 14e november

Förändring

Om jag fortsätter att blogga, kommer mina inlägg för det första inte vara så långa. De kommer vara korta och meningslösa. Och ointressanta. Inga jobbiga påhittade ord, inget fjortisslang, inga fetmarkerade och länkade ord i varannan mening. Ei. Detta ska pli en finshk plogg.


Nej det ska den inte förresten. Jaha, vad har man gjort sedan maj då? Typ massor. Har haft det lika grymt kul som fördjävligt. Idag fyllde mamma 49 år. Hon fik en spikmatta av mig och Niko (och Simon). Shanti har kastrerats och deprimerats. Jag har skaffat en tragus och opererat näsan. Jag har spenderat sommaren i Norrland. Mattias har kommit hem från Afghanistan.

Så, nu säger jag inget mer. Eller jo, jag säger "I'm back, bitches."


S.N.O.P.P.

Jag fattar inte vad "rasar" betyder. Typ, "Rektorn rasar mot anklagelserna". Vadå rasar? Jag fattar inte.

RSS 2.0